Insändare, publicerad i Värnamo Nyheter 2007-10-08

Det var Kent Heijel Kommunistiska Partiet som i Värnamo Nyheter den 4/10-07 kom med en massa påstående om SD och de förtroendevalda i kommunfullmäktige i Gislaved.

Svar till Kent Heijel Kommunistiska Paritet

Det är beklaglig att du var tvungen till att dricka ditt morgonkaffe ur en moderatmärkt mugg.
Det var väl ett val som du gjorde själv?
Att alliansen inte motsvarar dina förväntningar kan du föga skylla på Sverigedemokraterna. Mer än hälften av befolkningen tyckte det var en bra lösning att ta från de fattiga och ge till de rika, eller sparka på de som redan ligger. Detta är inget som Sverigedemokraterna är delaktiga i.
Tycker att du bör hålla dig till fakta och inte till en massa påstående. Jag, Jörgen Hansen och min ”partikamrat” har deltagit i de flesta fullmäktigesammanträden under det gångna året.
När det gäller motionerna, trodde SD Finnveden att det är frågan om kvalitet och inte kvantitet. Att åstadkomma en massa motioner så att det ser bra ut i statistiken, är det så det ska vara?

När det gäller tystheten, tycker vi att det finns tillräcklig många politiker som ägnar sig åt pajkastning. Det anser SD i Gislaved är för lågt, därför avstår vi från detta.

Kommunistiska partiet har funnits ett antal år i Gislaved, vad kunde ni åstadkomma under erat första år? Det är en förutsättning att man lär sig gå först innan man kan cykla.

Jörgen Hansen
Ordförande SD Finnveden